Kik vagyunk

Students at the libraryLegyenek céljaid!

Azt valljuk, az életben szükségünk van célokra és azok sikeres megvalósítására. Ha pedig megtaláltad a célod, segítséget szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy milyen pénzügyi megoldásokkal valósíthatod meg.

Használd arra a pénzügyi termékeket, amikre valók!

Azt szeretnénk megmutatni, az életünk során milyen pénzügyi termékekre lehet szükséged, hogyan használd helyesen azokat.

Csak olyan pénzügyi témákkal foglalkozunk, amiben személyes tapasztalatunk is van. Ezáltal a mindennapi pénzügyi ismereteidet szeretnénk bővíteni, illetve különböző lehetőségeket megmutatni. A döntés viszont mindig a Tied, hogy melyiket választod, milyen irányba indulsz.

Foglalkozz a pénzügyeiddel!

Nem szeretnénk megváltoztatni a gondolkodásod és elképzelhető, hogy nem is fog mindenben egyezni a véleményünk. Láthatjuk máshogy a világot, ez teljesen természetes. Ellenben szeretnénk Téged elgondolkodtatni és inspirálni, hogy foglalkozz a pénzügyeiddel, illeszd az élethelyzetedhez.

Mit csináltunk eddig?

Több mint 15 éve foglalkozunk banki, pénzügyi területtel. Foglalkoztunk termékek fejlesztésével, illetve értékesítésével egyaránt. Dolgoztunk bankban, biztosítóban, pénzügyi közvetítő és tanácsadó cégben egyaránt. Az elméleten és a gyakorlaton keresztül ismertük meg a legfőbb pénzügyi termékeket. Mindent, amire szükség lehet a mindennapi élet során.

Mit szeretnénk és miben hiszünk?

Ezen tapasztalatokra építve határoztuk el, hogy elindítjuk az oldalunkat. Egyszerűen, gyakorlati oldalról megközelítve szeretnénk átadni ezt a tudást.  Minden külső szervezettől, elvárástól, és annak befolyásától függetlenül. Ez a függetlenség biztosíthatja számunkra azt, hogy külső elfogultság nélkül mutathassuk meg a pénzügyi lehetőségek minél szélesebb vertikumát.

Abban hiszünk, hogy amit nem tudunk elkerülni azt meg kell ismernünk! Tanulnunk, tapasztalnunk kell gyermekkortól idős korig. Az ismereteket pedig be kell építeni az életünkbe. Gyakorolni, alkalmazni szükséges azokat. Jó szokásokat kell belőle kialakítanunk. Ezt pedig csak célok mentén lehetséges. A céltalan tanulásnak nincs eredménye. Ha tudjuk, mit miért teszünk, sokkal nagyobb energiával, motivációval fogjuk tenni. Márpedig a pénz életünk megkerülhetetlen részévé vált, melyhez legalább alapfokon értenünk kell.


„Ha a pénz jelenti számodra a függetlenséget, soha nem éred el. Az egyetlen igazi biztonságot, amit egy ember elérhet az életben a felhalmozott tudás, tapasztalat és képesség jelenti.” Henry Ford


Mi szerintünk a pénz?

A pénz egy misztikum, mely háborút robbant ki, embereket oszt meg és tesz tönkre. De egyben teremt, motivál, vágyat is ébreszt. Sokan kutatják, keresik, mégsem találják. Mások nem foglalkoznak vele, mégis elérik.  Mindenkinek van valamilyen véleménye róla.

Minek van még ilyen hatása az életünkre?  Talán a szerelemnek……

Azt valljuk, minden csak azon múlik, hogyan viszonyulunk az egyes dolgokhoz, mit tudunk és gondolunk róla. Így van ez a pénzzel is.


„Ha a boldogság forrásaként tekintünk a pénzre, csalódni fogunk. Ha úgy tekintünk rá, mint amitol befolyásosabbak, fiatalabbak, szexisebbek, élettelibbek, érdekesebbek, jóképűbbek, stb. leszünk, csalódni fogunk. Sajnálom, de a pénz egyikre sem képes. A fejünkben talán igen. Mások fejében talán igen. Ám a valóságban nem. Az igaz, hogy pénzzel elérhetjük ezeket a dolgokat, de ezt nem a pénz teszi. Először a fejünkben állítjuk át a kapcsolót. A pénz placebo, nem gyógymód.” Richard Templar

Pénz világa: pénzügyi ismeretek a mindennapokbanLégy pozitív! Fejleszd és érezd jól magad!

Legfontosabb tudnivalók a pénzügyekről egyszerűen. A pénz, a hitel, a megtakarítás és a biztosítás használati útmutatója.

error: Content is protected !!