Pénz világa – Használati útmutató a pénzügyi termékekhez

Pénz világa: pénzügyi ismeretek a mindennapokbanMire valók a pénzügyi termékek? Hogyan használd a pénzügyi termékeket helyesen?

 

 • Lakást szeretnél vásárolni, esetleg meglévő hiteledet olcsóbbra cserélni?
 • Szeretnéd tudni miként készülhetsz fel a váratlan és a tervezhető kiadásaidra?
 • Szeretnél pénzt megtakarítani valamire, amire már nagyon régóta vágytál?
 • Előtakarékoskodni a nyugdíjadhoz, vagy éppen segíteni a gyermeke(i)d elindulását az életben?
 • Nem szeretnél a pénzügyeid miatt aggódni? Szeretnél végre anyagilag független lenni?

A megoldást és a hogyanokat keresed?

Kíváncsi vagy rá hogyan lehetséges? Nem tudod, melyik pénzügyi termék, melyik banki, vagy biztosítási termék lenne megfelelő Neked? Szeretnéd jobban megismerni a pénzügyeket a gyakorlatban? Tudni, hogyan használd a pénzügyi termékeket helyesen?

Ha vannak céljaid és azok megvalósításhoz többet szeretnél tudni a pénzügyekről, a pénzügyi termékekről, akkor jó helyen jársz! A pénzügyi ismeretek fognak ebben segíteni.

Minden változtatáshoz, minden új dologhoz szükséges felkészülés. Tervezés, információgyűjtés, tanulás, kitartás és mindehhez idő.

A honlapon hosszabb-rövidebb írások, információk, tények találhatók a pénzügyek számos területéről. Arról, hogyan gondolkodj a pénzről, hogyan bánj vele. Hogyan használd helyesen a pénzügyi termékeket.

Szánj időt az elolvasásukra, megértésükre, így önmagad fejlesztésére. Ha úgy érzed, hogy inkább rábízod magad egy tanácsadóra, aki döntéseket hoz helyetted, akkor sajnos nem fogunk tudni segíteni Neked.


Eldöntötted, hogy szeretnél a pénz, illetve a pénzügyi termékek világával kicsit jobban megismerkedni? Vágjunk bele!

Tudtad, hogy

  • van olyan rendszeres megtakarítás, ahol évi 10% feletti hozam is elérhető minimális kockázat mellett,
  • piaci lakáshitelek között 1 millió forintnál nagyobb különbség is előfordul a kölcsön visszafizetésben,
  • egy átlagos lakáshitel esetén több mint 1 millió forintot is spórolhatsz a hitelkiváltással?

Gondoltad volna, hogy

Változatos világ ez, tele érdekességekkel, útvesztőkkel, izgalmakkal, veszélyekkel. Kisebb, nagyobb területekből áll, a megtakarításoktól a hitelekig, a lakástakarékpénztártól a biztosításokig. Így nem árt, ha rendelkezel egy pénzügyi térképpel hozzá.


De mire is valók a pénzügyi ismeretek? És mire valók az egyes pénzügyi termékek? Mire figyelj oda, melyik a legalkalmasabb számodra?

Pénzügyi ismeretek oktatásaEhhez a világhoz szeretnénk Neked útmutatót adni. Arra keressük a válaszokat, hogy a céljaid megvalósítását melyik pénzügyi termék hogyan szolgálhatja.

A világunkban minden akkor működik a legjobban, ha arra használjuk a dolgokat, amire valók. Így van ez a pénzügyi termékekkel is.

Ha jól használjuk, megkönnyíti az életünk, gyorsabban és egyszerűbben megvalósíthatjuk a céljainkat vele. Ha nem, komoly veszélybe is kerülhetünk. Elveszíthetjük a pénzünk, komoly adósságokat halmozhatunk fel. Sőt ezzel sok esetben nemcsak a vagyonunkat kockáztatjuk, hanem a függetlenségünket is!

Sokan nem tudják mire jók a pénzügyi ismeretek. Mások szeretnének gyorsan meggazdagodni, de sokszor a lábuk előtt heverő pénzekért sem hajlandók lenyúlni.


Hogyan érdemes belekezdened a tanulásba?

A pénz világa nagyon bonyolult lett. Rengeteg a termék és mindenki el szeretne valamit adni Neked. Melyik a jó választás? Ez sok mindentől függ. Hidd el, másnak sem könnyű eligazodnia ebben a labirintusban.

Azért hoztuk létre ezt a honlapot, hogy megismerd a pénzügyi termékek sokszínű világát és segítségükkel egyensúlyba kerülhessenek a pénzügyeid.

Nézz körül a honlapon! A tartalmaink folyamatosan frissülnek!

Mindenre van megoldás!  Egyedül talán az örökmozgóra nincs, de azt is keresik. Jó vagy rossz ez a megoldás, majd az Élet eldönti. Keresd és tegyél érte, hogy Te inkább a jó irányába haladj.

Pénz világa: pénzügyi ismeretek a mindennapokbanLégy pozitív! Fejleszd és érezd jól magad!

Legfontosabb tudnivalók a pénzügyekről egyszerűen. A pénz, a hitel, a megtakarítás és a biztosítás használati útmutatója.

error: Content is protected !!