Induló lépések a pénzügyi ismeretek elsajátításához. Mit, miért, hogyan?

pénzvilága tanulmányPénzvilága tanulmány

Sokan nem tudják miért hasznosak az alapvető pénzügyi ismeretek. Mások pedig nem arra használják a pénzügyi termékeket amire valók. Sokan vannak olyanok is, akik szeretnének gyorsan meggazdagodni ezért kitartóan keresik annak titkát. 

Legtöbbször a lábad előtt heverő, egyszerű megoldás lenne a célravezető. Nem veszed észre és átlépsz rajta, hiszen más dolgokra figyelsz. Azt hiszed, hogy valami bonyolult, valami misztikus, valami elérhetetlen dolgot kell megtalálnod. Pedig a pénzügyi alapismeretekben sokszor válaszra találhatsz. És ez bárki számára könnyen elérhető és megtanulható.

A 7 részből álló Pénzvilága tanulmányban szeretném Neked megmutatni, hogyan érdemes hozzákezdened a pénzügyi ismereteid fejlesztéséhez, a pénzügyi termékek helyes használatának megismeréséhez. 

Szeretném, hogy megtudd, miért is fontos a megfelelő pénzügyi szemlélet, illetve hogyan javíthatsz saját pénzügyi szokásaidon. Hogyan lehet olcsóbb a hiteled és hogyan érhetsz el magasabb hozamot a megtakarításaidon. Szeretném, ha megismernéd azt is, hogy miért szükséges a pénzügyeidet tervezni és miért szükséges pénzügyi költségvetést készítened.

A Pénzvilága tanulmánnyal egy rövid, de fontos betekintést szeretnénk adni Neked a pénzügyek világába. 

Tedd meg az első lépéseket és indulásként olvasd el a 7 részből álló rövid tanulmányt.

1. rész: Milyen pénzügyi alapismeretekre van szükséged?

2. rész: Hogyan érdemes hozzákezdened a pénzügyek tanulásához?

3. rész: Hogyan állsz a pénzügyeidhez? A pénzügyi szemléleted múlik.

4. rész: Milyen szokások segíthetnek abban, hogy sikeresebb legyél a pénzügyekben?

5. rész: Pénzügyi termékismeret – megtakarítások

6. rész: Pénzügyi termékismeret – hitelek

7. rész: Pénzügyeid egyensúlyát a pénzügyi tervezés biztosítja

Legfontosabb tudnivalók a pénzügyekről egyszerűen. A pénz, a hitel, a megtakarítás és a biztosítás használati útmutatója.

error: Content is protected !!